COMBIMAGNETRON TIPS VAN INBOUWAPPARATUUR BERGSCHENHOEK

Combimagnetrons Van Willigen WitgoedInbouwapparatuur Bergschenhoek is al een halve eeuw de specialist voor uw inbouwapparatuur vragen. De combimagnetrons bestaan alweer enige tijd en worden steeds uitgebreider door middel van extra functies. Bij ons heeft u veel keuze uit combimagnetrons, van eenvoudig tot het meest geavanceerde.

 

 


Tips bij het aanschaffen van een combimagnetron

De combi magnetron biedt naast de magnetron functie meerdere functies, zoals een hetelucht oven functie en een grillfunctie. Het is daarmee mogelijk om gerechten nog sneller en lekkerder te bereiden. Maar waar moet je nou precies op letten bij de aanschaf ervan? Hier alvast een aantal tips:

1. Inhoud: bij de inhoud van een combimagnetron moet je rekening houden met het aantal personen binnen een huishouden. Voor een gezin is uiteraard een grotere inhoud nodig dan voor één persoon. De inhoud van een combimagnetron varieert van 25 tot 40 liter.

2. Programma's: let op de functies die op de combimagnetron zitten. Zo zit er tegenwoordig vaak een gewichtssensor in de combimagnetron, welke het verwarmprogramma instelt op het gewicht van het gerecht. En er is bijvoorbeeld ook de functie uitgestelde start, waarmee u een programma kunt instellen op een bepaald tijdstip.

3. En als laatste nog een tip voor het gebruik van de combi magnetron: door de magnetronstand te combineren met een hetelucht- of grillstand kun je heel gemakkelijk slowcooken. Het resultaat is verbluffend.

Best In Class Combimagnetron Inbouw: De Fagor 6H-600ATCX

Combimagnetron Fagor 6H600ATCXMet de Fagor combimagnetron kun je de magnetron- en ovenfuncties apart gebruiken of tegelijkertijd. Deze volledig geïntegreerde inbouw combimagnetron bevelen wij u aan omdat het aan alle eisen voor de moderne combimagnetron voldoet:

1. Grote inhoud, namelijk 40 liter. Vooral geschikt voor grotere huishoudens, maar natuurlijk kunnen ook stellen of studenten deze combimagnetron gebruiken.
2. Het beschikt over 6 kookprogramma's waarmee je alles kunt bereiden.
3. Het heeft een touch control bediening en een scherm met volledige weergave van uur, tijd, temperatuur en functie.

Meer informatie over deze en andere inbouw combimagnetrons vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.


Voor een uitgebreider combimagnetron inbouw advies bent u altijd welkom bij ons!

Bij Inbouwapparatuur Bergschenhoek staat ons team van experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw combimagnetron kiest. Alle combimagnetrons worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!
Arjan en Jan-Paul van Willigen en het hele team van Van Willigen Witgoed in Bergschenhoek

Van Willigen Witgoed B.V.
Bergweg-Noord 38H
2661 CR Bergschenhoek
T: 010-5213063
www.vanwilligenwitgoed.nl

Onze openingstijden zijn:
Maandag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00