Welkom bij Inbouwapparatuur Bergschenhoek/Van Willigen Witgoed waar u verzekerd bent van een goede service

Van Willigen Witgoed BergschenhoekWij, Arjan en Jan-Paul van Willigen, heten u welkom bij Van Willigen Witgoed in Bergschenhoek, dat inmiddels al bijna een halve eeuw bestaat. U bent bij ons verzekerd van een goede service. Ons personeel is op de hoogte van alle ins & outs rondom keuken inbouwapparatuur en wil u graag helpen.

Ons aanbod bestaat voornamelijk uit B-keuze, dus apparaten met een 'productiefoutje', transportbeschadiging of krasje. Een deukje of krasje is dus eigenlijk ons sterke punt, want hierdoor kunnen we onze apparaten aanzienlijk goedkoper leveren dan onze collega's. Daarnaast verkopen wij ook oudere modellen, welke in andere keukenzaken niet meer verkocht worden. Al onze apparaten zijn nieuw en vallen onder fabrieksgarantie.

We nemen graag een dolletje met onze klanten, maar zijn heel eerlijk in ons advies.
 Wij weten werkelijk alles van de apparaten en kunnen u daarom heel goed en eerlijk adviseren. Bakkie erbij en een beetje ouwehoeren. Zo wordt uw bezoek bij ons een gezellig uitje. Neem gerust een tekening mee van uw keuken, wij vinden wel passend apparatuur. Meerdere keren hebben wij al bewezen aan klanten dat apparatuur bij ons goedkoper is, laat dat maar aan ons over!

Wat je ziet neem je mee.
Onze zaak is eigenlijk een grote voorraadruimte, wat betekent dat u alles wat u ziet gelijk mee kunt nemen. Geen vervoer? Dat is geen probleem! Er staat een busje en aanhangwagen klaar welke u gewoon mee mag nemen. Heeft u liever dat het bezorgd wordt en zelfs wordt ingebouwd? Dat kan bij ons ook! En oude apparaten kunnen retour worden ingeleverd.

Klanten zijn tevreden en komen van verre.
Bedank kaart klant Van Willigen WitgoedOnze klanten komen uit alle hoeken van het land, zelfs in Texel hebben wij klanten wonen. Opvallend is dat al onze klanten weer bij ons terugkomen, ook al verhuizen ze naar de andere kant van het land. We kunnen dus wel zeggen dat onze klanten tevreden zijn over onze service en apparatuur, wat vaak wordt bevestigd door bedankkaartjes of tompoucen :) Bekende klanten van Van Willigen zijn onder andere: voetbaltrainer Jan Eversen die alles bij Van Willigen koopt en chefkok IJsbrandt die kookt op een kookplaat aangeschaft bij Van Willigen.


Fagor Maestro Dealer

Fagor Maesto DealerMet ingang van Januari 2012 zijn wij Fagor Maestro Dealer. Hiermee staan wij voor betrouwbaar, vakkundig en servicegericht. Bij een Fagor Maestro Dealer weet u zeker dat u altijd betrouwbare informatie krijgt, een goede prijs betaalt en dat u een origineel product koopt. Deze dealers kunnen u precies vertellen wat de voordelen zijn van de producten van Fagor.

Persoonlijke Fagor Pas
Wanneer u bij ons een Fagor product aanschaft, ontvangt u een Persoonlijke Fagor Pas cadeau. Hiermee maakt u een heel jaar lang iedere maand kans op geweldige prijzen.

We zien u graag in onze showroom!

Mocht u zich al thuis willen oriƫnteren op de voor u meest geschikte keuken inbouwapparatuur dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend onze Inbouwapparatuur Brochure en onze handige Tips aanvragen door hieronder uw naam en e-mailadres in te vullen. U heeft de brochure en de tips dan binnen enkele minuten in uw mailbox.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om.Met vriendelijke groeten,
Arjan en Jan-Paul van Willigen en het hele team van Van Willigen Witgoed


Contactgegevens

Van Willigen Witgoed B.V.
Bergweg-Noord 38H
2661 CR Bergschenhoek
T: 010-5213063
www.vanwilligenwitgoed.nl
a.v.willigen@gmail.com
jp.v.willigen@gmail.com

Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00