DE LAATSTE INDUCTIE KOOKPLAAT TECHNIEKEN VINDT U NU BIJ INBOUWAPPARATUUR BERGSCHENHOEK

Inbouwapparatuur Bergschenhoek is al een halve eeuw de specialist voor uw inductie kookplaat vragen. Bij ons heeft u veel keuze uit inductie kookplaten, van eenvoudig tot het meest geavanceerde. Wij kunnen u er alles over vertellen, waardoor u iets kiest wat het beste bij u past.

Veel uiteenlopende inductie kookplaten

Fagor is een Spaans merk en is samen met haar dochteronderneming Brandt de uitvinder van inductie koken. Fagor is marktleider in inductie kookplaten en is altijd net een stapje voor in de ontwikkeling van de nieuwste inductie technologie. Meestal zijn dit vernieuwingen in materialen, bediening en elektronica.

De veelzijdige IF-900 BS

Fagor inductie kookplaat IF900BSInductie koken is de veiligste, snelste en meest efficiёnte manier van koken. Met inductie koken verbruik je het minste energie, heb je een kortere kooktijd en en een optimaal resultaat. De inductie kookplaat IF-900 BS is een nieuwere versie van inductie kookplaten en maakt het koken wel heel gemakkelijk!

Deze plaat heeft 5 inductiezones met Booster functie. Booster functie houdt in dat het vermogen van twee zones in 1 zone worden geconcentreerd. Water koken gaat hierdoor super snel.

De inductie kookplaat beschikt ook over de functie '2 in 1'. Met deze functie kun je verschillende vermogensniveaus kiezen binnen één programma. Dit is handig bij gerechten waarvoor je bijvoorbeeld eerst een hoog vermogen nodig hebt en daarna een lager vermogen. De zone gaat vanzelf van het ene naar het andere vermogen over.

Met de functie 'mijn keuken' van de IF-900 BS kun je kookprogramma's in de kookplaat opslaan. Kookprogramma's die je vaak gebruikt, kun je dan opslaan en in het vervolg heel makkelijk activeren.

Meer informatie over deze unieke inductiekookplaat vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. U krijgt dan deze catalogus direct per email toegestuurd, zodat u thuis alvast rustig ons aanbod kunt bekijken.

 

Voor een uitgebreider koelkast inbouw advies bent u altijd welkom bij ons!

Bij Inbouwapparatuur Bergschenhoek staat ons team van experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw koelkast kiest. Alle koelkasten worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!
Arjan en Jan-Paul van Willigen en het hele team van Van Willigen Witgoed in Bergschenhoek


Van Willigen Witgoed B.V.
Bergweg-Noord 38H
2661 CR Bergschenhoek
T: 010-5213063
www.vanwilligenwitgoed.nl

Onze openingstijden zijn:
Maandag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00