INBOUW KOELKAST TIPS DOOR INBOUWAPPARATUUR BERGSCHENHOEK

 

Koelkasten Van Willigen Witgoed Inbouwapparatuur Bergschenhoek is al een halve eeuw de specialist voor uw vragen over inbouw koelkasten. Bij ons heeft u veel keuze uit koelkasten en wij kunnen u alle verschillen vertellen.

 


Inbouw koelkast tips

Inbouw koelkasten hebben tegenwoordig veel meer functies dan voorheen. Zo is er bijvoorbeeld de No Frost functie. Maar voordat wij u daarover meer vertellen, hebben wij hieronder eerst een aantal tips voor het aanschaffen van een inbouw koelkast.


1. Indeling: in koelkasten zijn er veel verschillende indelingen mogelijk. Bij sommige koelkasten is dit flexibel doordat rekjes en bakjes verplaatst kunnen worden. Maar bij sommige koelkasten is dit niet zo flexibel. Indien dit het geval is, kun je het beste van tevoren bedenken wat u voornamelijk in een koelkast heeft staan. Zijn dit bijvoorbeeld veel flessen? Dan is het handig om te zoeken naar een koelkast met ruimte hiervoor.

2. Inhoud: hoe groot moet de inhoud van de koelkast zijn? Het is niet nodig om een te grote koel(vries)kast te kopen, want dat verbruikt meer energie dan een kleinere. Een koelruimte van 50 liter biedt ruimte aan een gemiddelde voorraad zuivelproducten, vleeswaren, frisdranken en kliekjes voor één persoon. Een kleine weekvoorraad diepvriesproducten en groenten vraagt voor één persoon een vriesruimte van 7,5 tot 10 liter. Met brood en vlees erbij is 15 tot 20 liter nodig. Een handige tip hierbij: 1 kilo in te vriezen producten neemt 2 liter ruimte in.

3. Schoonmaken: om het schoonmaken van een koelkast zo makkelijk mogelijk te maken, kun je het beste kiezen voor een koelkast met weinig smalle randen of hoeken. Hier is met een schoonmaakdoek lastig tussen te komen.

Voor meer tips en informatie over inbouw koelkasten kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan direct per mail informatie over koelkasten, inbouwapparatuur die gezond koken bevorderen en de laatste trends op het gebied van keuken inbouwapparatuur.De inbouw koelkast zonder rijpvorming

Inbouw koelkast Fagor FIC5425Zoals al eerder genoemd, hebben inbouw koelkasten tegenwoordig veel meer functies dan voorheen. Allerlei koeltechnieken zijn ontwikkeld. Zo is de nieuwste technologie die van de Fagor No Frost Koelkast FIC 5425.

Door de No Frost functie ontstaat er in de koelkast geen ijsvorming. Normaal gesproken wordt in een koelkast de warmte onttrokken aan de koel- of vriesruimte, maar blijft het vocht binnen deze ruimte. Bij de No Frost koelkasten wordt de warme lucht met vocht en al uit het vriesgedeelte gezogen.

Voordelen hiervan zijn:
- De koelkast hoeft nooit ontdooid te worden.
- Voedingsstoffen blijven beter bewaard.
- Minder energieverbruik.
- Diepvriesproducten vriezen niet aan elkaar vast.
- Etiketten en verpakkingen blijven leesbaar.

De Fagor No Frost FIC5425 heeft bovendien een inhoud van 200 liter en wisselbare draairichting van de deur!

Meer informatie over deze en andere inbouw koelkasten vindt u in onze gratis brochure, welke u hierboven kunt aanvragen.

Voor een uitgebreider koelkast inbouw advies bent u altijd welkom bij ons!
Bij Inbouwapparatuur Bergschenhoek staat ons team van experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw koelkast kiest. Alle koelkasten worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!
Arjan en Jan-Paul van Willigen en het hele team van Van Willigen Witgoed in Bergschenhoek

Van Willigen Witgoed B.V.
Bergweg-Noord 38H
2661 CR Bergschenhoek
T: 010-5213063
www.vanwilligenwitgoed.nl

Onze openingstijden zijn:
Maandag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00