TIPS VAN INBOUWAPPARATUUR BERGSCHENHOEK BIJ AANSCHAF VAN EEN VAATWASSER

Inbouwapparatuur Bergschenhoek is al een halve eeuw de specialist voor uw vaatwasser inbouw vragen. Bij ons heeft u veel keuze uit vaatwassers, van eenvoudig tot het meest geavanceerde. Wij kunnen u er alles over vertellen, waardoor u iets kiest wat het beste bij u past.

Tips voor het aanschaffen van een inbouw vaatwasser

Bij het kopen van een inbouw vaatwasser komt het één en ander om de hoek kijken. Ook dingen waar mensen vaak niet bij stilstaan. Hieronder vindt u een aantal tips van ons die handig zijn bij het aanschaffen van een vaatwasser:

1. Geluidsniveau: iets waar weinig mensen bij stilstaan, is de herrie die een vaatwasser maakt. Bij de aankoop van een vaatwasser moet je letten op het aantal dB (decibel). De meeste vaatwassers hebben een dB van 50. Wij bieden de stilste vaatwasser aan met een geluidsniveau van slechts 39 dB. Dit is muisstil kunnen wij wel zeggen.

2. Waterverbruik: het waterverbruik van een inbouw vaatwasser wordt een steeds belangrijker aspect. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee. Er zijn al vaatwassers die slechts 10 liter water per afwasbeurt verbruiken.

3. Volledige integreerbaarheid: Voor een strakke lijn in uw keuken is het het mooiste als de inbouw vaatwasser verborgen zit achter het deurpaneel. Hiervoor zijn de volledig geïntegreerde inbouw vaatwassers aan te raden. De vaatwasser zit dan achter het keukenkastje verstopt.

4. Hoogte van de inbouw vaatwasser: uiteraard is het netjes als de inbouw vaatwasser precies onder het aanrecht past, let dus goed op de hoogte. Er worden steeds meer hoge keukens van 90 cm werkhoogte verkocht. Wij hebben speciale inbouw vaatwassers die in een hoogte van 90 cm geleverd kunnen worden.

Voor meer tips en om de juiste keuze voor uw inbouw vaatwasser te maken, vraagt u hieronder de checklist inbouwapparatuur en de gratis Inbouwapparatuur Brochure aan. Zo kunt u zich thuis al helemaal op uw gemak voorbereiden om de juiste keuze te maken en niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Onze stiltste vaatwasser: de Fagor ES 90 IT

Fagor vaatwasser ES90ITDeze volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser krijgt de bijzondere aanbeveling van Arjan en Jan-Paul van Willigen, omdat hij aan alle eisen voor een moderne vaatwasser voldoet:

- Laag waterverbruik, namelijk 10 liter per wasprogramma
- Muisstil, namelijk een geluidsniveau van 39dB
- Strenge energieverbruik eisen, de vaatwasser beschikt
over het AAA label.

Gratis brochure

Meer informatie over deze en andere inbouw vaatwassers vindt u in onze brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door bovenstaand formulier in te vullen.

Vraag bij ons naar een geschikte vaatwasser

Bij Inbouwapparatuur Bergschenhoek staat ons team van experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest. Alle inbouw vaatwassers worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden. Wij nodigen u graag uit voor een bakkie koffie en goed en eerlijk advies.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!
Arjan en Jan-Paul van Willigen en het hele team van Van Willigen Witgoed in Bergschenhoek

Van Willigen Witgoed B.V.
Bergweg-Noord 38H
2661 CR Bergschenhoek
T: 010-5213063
www.vanwilligenwitgoed.nl

Onze openingstijden zijn:
Maandag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Er is voldoende gratis parkeerruimte voor u.

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Bergschenhoek, ga dan naar de contactpagina.